Kampionati Kombetar Individual 2018 - Kosovachess

Go to content

Main menu:

Lojëra KOS > Të ndryshme
Kampionati Kombetar Individual Finale 2018
@ermeni/Lojëra
Retourner au contenu | Retourner au menu
Drejtor i turnirit: Pilinci, Majlinda (4702069)
Referi kryesor: FA Çollaku, Marin (4702131)
Referi ndihmës: NA Andoni, Kristaq (4702638)
Tempoja e lojës: 90 min + 30' per levizje/nga levizja 1
Vendi: Qendra Rinore Tirane
Data: 12-20/05/2018
Klasifikimi ELO - Ø 2172
Kampion kombëtar për herë të katërt,Llambi PASKU
Shahistët e shpërblyer nga kampionatet vetjake kombëtare për mashkuj dhe femra për vitin 2018
 
Back to content | Back to main menu