@ERMENI

Avni ERMENI
Maître de la Fédération internationale des échecs
Aller au contenu

Menu principal :

"Vizitorë të nderuar kaloni momente të këndshme nga vizita në webfaqen time përsonale, ku mund të gjeni informacione për aktivitetet e mia mirpo edhe informata për shahun kosovar...
Shumë lojëra aktuale mundeni të shkarkoni nëpër databaza,njëherit e keni rastin që në versionin pdf të lexoni edhe 4 libra shahu të përgatitura nga ana ime ku dy nga ato edhe janë botuar".

Turnet dhe Garat ekipore

TURNIRI ANULOHET !Për arsye të Coronavirusit shumë turne të planifikuara mbesin vetëm në letër, gjatë kohes në karantin e vetmja mundësi për të luajtur shah është turnet "online" blitz !18è Open International d'Echecs de la ville de Menton (19-25.10.2019)
6è CHAMPIONNAT DE PARTIES RAPIDES DE LA FRANCOPHONIE-MENTON (26-27.10.2019)
Liga e parë e Kosovës/SUPERLIGA2019

25 Gusht-2 Shtator 2018
Open Portugal 2018 3-10 shkurt 2018
Garat ekipore NLA (Zvicërr) 2-3 shtator 2017 xhiroja 6&7-të 14-15 tetor xhiroja 8&9-të
European Team Chess Championship  Crete (GRE) 27 tetor-7 nëntor 2017
Open Karposh 2017 1-8 prill 2017 Hotel Alexander Palac, Shkup(MKD)
Kampionati ekipor i Kosovës 15-22 mai 2017 Hotel Grand, Prishtinë (KOS)
Cappelle la Grande 2020
Liga e parë e Kosovës/SUPERLIGA
2019-2017
www.avniermeni.swiss
Retourner au contenu | Retourner au menu