Deçani-Vëllaznimi 2:4 - @ERMENI

Avni ERMENI
Maître de la Fédération internationale des échecs
Aller au contenu

Menu principal :

Garat ekipore > Liga e parë e Kosovës 2018
Deçani-Vëllaznimi 2:4
@ermeni/Lojëra
Retourner au contenu | Retourner au menu
Takimi i xhiros së parë në superligen e Kosovës shahistët e Vëllaznimit e filluan me shahistët e Deçanit si favorit.Këtë përparsi edhe e shfrytëzuam dhe me fitoren e parë në këtë kampionat dhe me këtë fitore u renditem në ekipet që pretendojn pozitë të lartë këtë vitë në garat ekipore.Rezultati do të ishte edhe më i lartë sikur unë në një pozitë të fituar mbas 18 lëvizjeve që loja të duket edhe më atraktive vazhdoj vazhdimin që e gjithë përparsia humbët.Ajo qka është me rëndësi ishte fitorja e ekipes dhe ajo llogaritet për këtë humbje aspak të merituar nuk lodhëm fare sepse Vëllaznimi vazhdon garen që në xhiron e dytë të mendoj për fitoren e radhës…
www.avniermeni.swiss
Retourner au contenu | Retourner au menu