Drejtësia-Vëllaznimi 4:2 - @ERMENI

Avni ERMENI
Maître de la Fédération internationale des échecs
Aller au contenu

Menu principal :

Garat ekipore > Liga e parë e Kosovës 2018
Drejtësia-Vëllaznimi 4:2
@ermeni/Lojëra
Retourner au contenu | Retourner au menu
Takimi i vetëm ku kam menduar se do ta humbim para se të filloj kampionati dhe shumë deklarata që i ndëgjoja më heret ishin deklarata ose nuk e kuptojn shahun ose nuk respektojn shahistët tjerë ose nga natyra janë të till që mendojn se janë numer një dhe tjerë nuk ka.Rasti ishte humbur para kësaj xhiroje dhe e dija se në vazhdim do ta kemi shumë vështirë të jemi ndër tri ekipet e para,dueli me ekipen kryesor për vendin e parë deri diku ishte i barabart mirpo jo edhe me shanca të mëdha që të kemi një barazim në këtë takim,në fund humbëm 4 me 2 dhe ishte e gjitha kjo që kemi mundur të kemi sa i përket pikëve individuale.
www.avniermeni.swiss
Retourner au contenu | Retourner au menu