Kosova Arena 2020 - @ERMENI

Avni ERMENI
Maître de la Fédération internationale des échecs
Aller au contenu

Menu principal :

Lojërat
Në turneun të organizuar nga FSHK me lëvizje të shpejtuara (3+2) si pjesmarrës jo edhe i rregulltë nga data 7 prill-3 maj 2020 kam luajtur 171 lojëra me 139 fitore ! 6 remizime dhe 26 humbje !!

Konfederata Zvicërrane nuk na ka obliguar një karantinë gjenerale sikur shumë shtete afër saj,mirpo është thirrje e përsëritur se duhet qëndruar në shtëpi.

Le Conseil federal n a pas impose de confinement générale en Suisse,contrairement à plusieurs payes voisins,mais il rappelle sans casse qu il faut rester à la maison.
@ermeni/Lojëra
Retourner au contenu | Retourner au menu
www.avniermeni.swiss
Retourner au contenu | Retourner au menu