Lidhja Shqiptare e Prizrenit - @ERMENI

Avni ERMENI
Maître de la Fédération internationale des échecs
Aller au contenu

Menu principal :

Lojërat
Në turneun tradicional të shahut për nderë të 142 vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit morrën pjesë 167 shahistë. Fituesi i këtij turneu është FM Avni Ermeni nga KSH Vëllaznimi, në vendin e dytë Blerim Gashi nga KSH Prishtina dhe në vendin e tretë Ilirjan Jupa nga KSH Theranda - Suharekë.
Shpresojmë që në vitin 2021 do të takohemi në turneun e rradhës për këtë datë të veçantë, me një organizim më ndryshe duke u ballafaquar ballë për ballë mbi tavolinën e shahut!
Ju faleminderit të gjithëve!
Valmor Bardhi
@ermeni/Lojëra
Retourner au contenu | Retourner au menu
www.avniermeni.swiss
Retourner au contenu | Retourner au menu