Vëllaznimi-Dardania 2:4 - @ERMENI

Avni ERMENI
Maître de la Fédération internationale des échecs
Aller au contenu

Menu principal :

Garat ekipore > Liga e parë e Kosovës 2018
Vëllaznimi-Dardania 2:4
@ermeni/Lojëra
Retourner au contenu | Retourner au menu
Takimi i parë serioz ishte ky në xhiron e pestë të superliges.Ishim në një pozitë ku kishim përparsi me pikë dhe insistimi im para këtij takimi ishte që këtë takim mos ta mendojm ta fitojm po na mjafton vetem një barazim që edhe teoretikisht të renditemi në vendin e dytë. Disa shahistë në radhët e Vëllaznimit shumë ambicioz mendonin se edhe këtë takim do ta fitojm.Ishte edhe rasti i parë që mua personalisht nuk më pëlqyen fare këto deklarata dhe një përzirje në planet e klubit nga shahistë që erdhën si përforcim dhe paguhen për këtë.Një mos ndëgjushmëri ku u përsërit për herë të dytë me shtyri të dyshoj se nuk ja kemi qëlluar me shahistë që përforcojn klubin dhe pikët e fituara aspak nuk janë me rendësi para sjelljes me shahistët pakë me të vjetër në këtë klub.
Takimi u humb shumë lehtë ku nuk e kishim asnjë rastë që të kemi një rezultat të favorshëm dhe humbëm mundësin e parë që të eliminojm një ekip shumë lehtë sikur komunikimi të ishte më i mirë në mes të shahistëve të Vëllaznimit.
www.avniermeni.swiss
Retourner au contenu | Retourner au menu