Vëllaznimi-Drenasi 4:2 - @ERMENI

Avni ERMENI
Maître de la Fédération internationale des échecs
Aller au contenu

Menu principal :

Garat ekipore > Liga e parë e Kosovës 2018
Vëllaznimi-Drenasi 4:2
@ermeni/Lojëra
Retourner au contenu | Retourner au menu
Me ekipen që për herë të parë luan në një superligë edhe këtë xhiro e filluam që të fitojm këtë takim sepse e dinim se është loja e fundit që luajm bashkë me kryemjeshtin dhe parashikimet tona që të kemi 4 fitore me ekipet që luajn për mbijetes edhe i realizuam.Takimi me shahistët e Drenasit që në fillim e kemi ditur se do të kemi edhe provokime dhe jemi munduar gjatë gjithë kohës të jemi të qet deri në momentet e fundit ku u sigurua fitorja dhe në tabeln e gjashtë u munduan që të fitoj pikën që ne gjakovaret themi « me zor ».Një skandal i vogël që shumë shpejtë u tejkalua në fund rezultoj me një fitore 4 :2 dhe renditemi në vendet e para ku tri lojërat e fundit me ekipet pretedente për titull vendosim direkt ,edhe pse pa kryemjeshtin kësaj radhe.
www.avniermeni.swiss
Retourner au contenu | Retourner au menu