EUROPEAN TEAM CHESS CHAMPIONSHIP 2017

Go to content

Main menu:

Kombëtarja e Kosovës
FM Nderim Saraçi,FM Përparim Makolli,FM Afrim Fejzullahu,FM Avni Ermeni,IM Bedri Sadiku
Selektori i përfaqësueses kosovare FM Afrim FEJZULLAHU
26.9.2017: Ekipa kombëtare kosovare në Crete përfaqësohet me shahistët:Nderim Saraçi,Përparim Makolli,Avni Ermeni,Bedri Sadiku dhe Naim Sahitaj
13.9.2017:Kombëtarja e Kosovës për herë të dytë do të përfaqësohet me shahistët e saj.Selektori kosovar FM Afrim Fejzullahu së shpejti do të publikojë listën me shahistët që do të janë kandidatë që Kosova të përfaqësohet në këtë garë me rëndësi...
 
Back to content | Back to main menu