Avni ERMENI

Aller au contenu

Menu principal :

Mirë se vini në webfaqen personale

Një përzierje mes , artit sportit dhe shkencës. 1400 vjet më herët, kjo lojë është përhapur në mbarë botën dhe është bërë mbret i lojrave strategjike. Në bazë të rregullave të thjeshta, beteja me figura druri përkrujton dhe simbolizon luftën e dy mendjeve.
Kur mendova të shkruajë një si parathënje në faqen e parë të webfaqes sime nuk e kisha aspak iden se qka të shkruajë që ...


Promovimi i librit "101 LOJËRA NËPËR VITE" në muajn mai në Gjakovë
Gjakova organizatore e Kampionatit individual Europiana me 11-23 Mai 2016 !!! Fitore e madhe ndaj të gjithë atyre që nuk na dojn.
Expiku edhe një herë kampione e Kosovës në garat ekipore , në muajn tetor fillojm rrugëtimin e ri në Kupen e klubeve në Maqedoni kësaj here...
22-29.03.2015 Turneu me radhë në Palma de Mallorca Open ndërkombëtar Amic Hotels1.6.2014 

Vizitorë të nderuar,më poshtë është webfaqja jo zyrtare e kampionatit individual evropian 2016 që do të organizohet në Gjakovë një turne ku do të mblidhën shahistët më me renome në shahun Botëror !

Informata,Aktualitetet,Turne,Rezultate

Turnet e mia me radhë...

Open Karposh 2017/Shkup/MKD 1-8 Prill 2017Kampionati i 17-të Evropian 2016 Gjakovë (KOS) 11-24 Mai 2016

Garat ekipore me radhë...
Kampionati ekipor i Kosovës 15-22 mai 2017
Kupa Evropiane ekipore 2015 Shkup (MKD) 17-25 Tetor 2015
Kampionati Evropian ekipor 2015 Reykjavik (ISL) 12-22 Nëntor 2015
Kampionati ekipor Zvicërran 2015/16 (Cse&Csg) Tetor2015-Mars 2016


 Libri i ri "Nga Ballkani në Oqeanin Atlantik" Dy gara me rëndësi për shahun Kosovar Reykjavik&Shkup


26.9.2015 101 Lojëra nëpër vite... 


Tetor2015:Finalja e kampionatit individual për vitin 2015,rezultatet tabela foto...

16.8.2015 Lista e kombëtares së Kosovës 

Selektori FM Afrim Fejzullahu publikoj listën e shahistëve që do ta prezentojnë Kosoven në Garat ekipore Evropiane në Reykjavik (ISL) për herë të parë si Shtet me të gjitha të drejtat si shtetet tjera.

5.8.2015 Kampionati ekipor Evropian këtë vitë për shahistët Kosovar është i jashtëzakonshëm sepse fillojm rrugëtimin në shahun ndërkombëtar nga Islanda.

12.07.2015 AKTUALEKUPA EUROPIANE E KLUBEVE 2015 EXPIKU&ZEQË HASAJ

11 .07.2015 Shumë ngjarje të mëdha ndodhën prej muajt mars për shahun kosovar nga publikimi im i fundit në webfaqen personale
Shkurtimisht: Federata e shahut e Kosovës pranohet në FIDE dhe ECU,Shahistët Kosovar me tri shkronja të reja në profilin e tyre në FIDE me (KOS) dhe turnet me radhë do të paraqitemi si KOSOVAR ! 

Përfundoj turneu i tretë ndërkombëtar "Prishtina 2015" shahistët kosovar humbën më shumë pikë elo se që fituan ! 

 
 
 
Retourner au contenu | Retourner au menu