Kalendari - @ERMENI

Avni ERMENI
Aller au contenu

Menu principal :

Kalendari i turnireve 2019

Grenchen (SUI)
2-9 shkurt 2019 « OPEN Portugal »
Lisbonne (POR)

29 prill-5 maj 2019 « Garat ekipore/Superliga/2019 »
Prishtinë (KOS)
21 Juillet 2019,Championnat suisse à cadence rapide (RAP)
Biel-Bienne (SUI)

18è Open International d'Echecs de la ville de Menton
(19-25.10.2019)
Menton (FRA)
6è CHAMPIONNAT DE PARTIES RAPIDES DE LA FRANCOPHONIE
(26-27.10.2019)
Menton (FRA)
12-22 dhjetor 2019 » SUNWAY SITGES INTERNATIONAL CHESS FESTIVAL »
Sitges,Barcelona (ESP) ??

*Disa turne munden edhe të mos realizohen për arsye te obligimeve profesionale që nuk mundem ti parashiqojë më herët,në vitin 2018 ato që i kisha planifikuar të gjitha u realizuan,dhe kalendari i përzgjedhur nga ana ime për këtë vit do të mundohem të respektohet

Garat ekipore CSG 2018/19 Mett-Madretsch-Biel (SUI)
10/11/2018
La Béroche – Mett-Madretsch 2.5:3.5
24/11/2018
Mett-Madretsch – Court 3.5:2.5
08/12/2018
Mett-Madretsch – Jura 3:3
12/01/2019
Neuchâtel – Mett-Madretsch
02/02/2019
Mett-Madretsch – Echiquier Bruntrutain
23/02/2019
Biel SG – Mett-Madretsch
16/03/2019
Mett-Madretsch – Biel SK

29/04/2019-05/05/2019
Klubi i shahut "Vëllaznimi"Gjakovë
LIGA E PARË E KOSOVËS 2019
Garat ekipore CSE 2019 (SUI) Nacionale A
Klubi i shahut "Nyon"
Xhiroja 1 (10. Mars 2019)
Genève - Nyon
Xhiroja 2 (14. prill 2019)
Lucerne - Nyon
Xhiroja 3 (4. Mai 2019)
Nyon - Echallens
Xhiroja 4 (5. Mai 2019)
Nyon - Riehen
Xhiroja 5 (30. qeshor 2019)
Zürich - Nyon
Xhiroja 6 (7. shtator 2019)
Nyon - Solothurn
Xhiroja 7 (8. shtator 2019)
Nyon - Wollishofen
Xhiroja 8 (19. tetor 2019)
Nyon - Winterthur
(dy xhiro të gjitha ekipet në Nyon)
Xhiroja 9 (20. tetor 2019)
Réti - Nyon
(dy xhiro të gjitha ekipet në Nyon)
www.avniermeni.swiss
Retourner au contenu | Retourner au menu