10vjet shtet - Kosovachess

Go to content

Main menu:

Blic
10 vjetori i Pavarësis së Kosovës
Te nderuar Shahiste
Te Shtunen me daten 17.02 2018 mbahet Turnir Blic i Shahut Pavaresia e Kosoves. Turniri luhet ne Hotel Linde ne Stettlen - Bern dhe fillon ne oren 18:30.
Ftohen te gjithe dashamiret e shahut te marrin pjese. 
Per informata 
077 451 01 41

Me respekt Afrim Fejzullahu

Hotel Linde
Bernstrasse 59
3066 Stettlen
Blic turneu PËRVJETORI I PAVARËSISË 2018 -Stetlen (SUI)

T a b e l a
1 NDERIM SARAÇI 10
2 AFRIM FEJZULLAHU 10
3 AVNI ERMENI 10
4 BEHXHET SHALA 7.5
5 NYSRET KRASNIQI 6
6 GAZMEND DEDAJ 5.5
7 ISLAM VELIU 5
8 ARMEND YMERI 4.5
9 RASHIT RUSHITI 4
10 SHABAN KOKA 2.5
11 MAHIR DAUTI 1
12 NEXHAT SKENDERI 0

Një falënderim i veçantë për organizatorët Afrim Fejzullahu dhe Nexhemdin Koka
 
Back to content | Back to main menu