Liga e Dytë e Kosovës 18 - Kosovachess

Go to content

Main menu:

Ekipore > Liga e dytë
Liga e Dytë e Kosovës 2018
8.04.2018-6.05.2018 /Prishtinë
Datat dhe ora për 7 xhiro
Liga e Dytë e Kosovës 2018
8.Prill 2018-6 Maj 2018
 
Back to content | Back to main menu