Kosovachess

Go to content

Main menu:

"Mirë se vini në webfaqen jo zyrtare të shahut kosovare me rezultate dhe lojëra të ndryshme nëpër turne individuale dhe gara ekipore.Në mungesë të një webfaqe zyrtare të Federetaes së shahut të Kosovës që personalisht nuk e kuptoj se pse ajo nuk egziston, me këtë webfaqe kam menduar që të përmbledhi të gjitha informatat dhe garat aktual të zhvilluar në Republiken e Kosoves edhe një bashëkpunim i juve në këtë drejtim do të ishte i mirëseardhur për shahun kosovar që, nga viti 2015 u bë anëtare e institucioneve më të larta ndërkombëtare të shahut në ECU dhe FIDE.

Ju bëj thirrje të gjithë që posedojnë lojërat ose termine të turneve që do të organizohen të dërgohen në 
e-mail:avniermeni@gmail.com që të publikohen në këtë adresë jo zyrtare të shahut kosovar që mendojë për gjeneratat e reja do të ishte e mirëseardhur".

TURNET NDËRKOMBËTARE

Aktuale
 
 
Back to content | Back to main menu