Austria Open 2018 - Kosovachess

Go to content

Main menu:

Turne ndërkombëtare
IM Bedri SADIKU,Fatos KRASNIQI,Kadri BERBATI dhe Anton MARKU në turneun "Austria Open" 15-21.04.2018
 
Back to content | Back to main menu