2018 - Kosovachess

Go to content

Main menu:

Memoriale > Kadri Ahmeti
Memoriali "KADRI AHMETI 2018" / Ferizaj
Perfundoi turneu i pare memorial KADRI AHMETI ne shah ..
Nje turne ku pjesmarres ishin shahistet me te mire te te gjitha trojeve shqiptare po ashtu edhe shahist nga sangjaku dhe maqedonia ...pas 9 gjirove te zhvilluara vendin e pare e fitoi NDERIM SARAQI... kampion i shumfisht i kosoves ..vendin e dyte LANDI PASKO kampion i Shqiperise ndersa i treti u rendit Ferizajasi ENDRIT URUQI nenkampion aktual i kosoves ....pese vendet e para u shperblyen me te holla dhe medalje ndersa tri vendet e para edhe me kupa ...poashtu u shperblyen edhe veterani me i sukseseshem . pjesmarresja femer dhe juniori me i sukseseshem .. hapjen e turneut e beri nenkryetari i komunes z NAIM FERATI ..
kete turne e mundesuan
SYLEJMAN RRAHMANI
PERPARIM BAJRAKTARI
BESIM URUQI
SYLE SYLA
BEKIM SEJDIU
KOMUNA FERIZAJ
GANI LALINOVCI...
Te cilet ne emer te klubit te shahut Ferizaj i falenderojm .. nje falenderim i posaqem i shkon edhe pronarit te restorant KULLA ne Ferizaj per mikpritjen ...
Luan SELMANI
Tabela përfundimtare, 104 pjesëmarrës
 
Back to content | Back to main menu